klinte.net exit (den nemme)

For dem der nu har fået egen fiber, følger her lidt vejledning.

Til at starte med, så prøv at slukke for klinte.net udstyret og forbind jeres computer eller telefon direkte til det trådløse net, der udsendes fra jeres nye fiberboks. I har modtaget en brev fra Fibia, hvor der er navn (SSID) og adgangskode. Så går I en tur i rundt på jeres ejendom, og hvis I er tilfredse med hastighed og dækning, så er alt godt.

Ledning mellem enheder

Ledning fra fiberboks til IP telefon

Har I kun èn ledningsforbunden enhed (f.eks. en Fonet telefon), tager I dataledningen (den tykke) ud af klinte.net udstyret og tilslutter den direkte til Port 4 på internetkassen, og så bør den også fungere.

Men hvis I ikke er tilfredse med den trådløse dækning og hastighed, eller har brug for flere stik, må I vente på næste indlæg.


UFO llignenede access punkt i loft
Ellers har I nu mulighed mulighed for at sætte jeres UFO til salg. På Ebay går de for omkring 400 kr. brugt. (i skrivende stund er der ingen af de samme modeler på DBA)Ligeledes for dem af jer der har den sorte kasse med 5 + 1 stik, de sælges for mellem 250 og 800kr på Ebay.Udendørs enheden afleveres til en af os i bestyrelsen.Vi kan også tage jeres brugte enheder med i en samlet handel, når vi forsøger at sælge det samlede anlæg.