Rigtig fiber

Fibia er nu på vej til dit område

Jeg har i dag modtaget information fra Fibia om at vi de planlægger at lægge fiber ud på Østmøn i løbet af sommeren, og at tilslutning vil ske i perioden Juli – September. Det er jo lidt med blandede følelser, da vores nuværende aftale med Fibia erhverv løber et års tid mere. Det bliver dejligt at vi kan slippe ansvaret og arbejdet med at drive bogholderiet vores forening, – vi får mulighed for mere hastighed hver i sær, samt tv i høj kvalitet. På den anden side er det jo træls at skulle betale for 2 forbindelser et år frem.

Meeeen…  nu har jeg jo set tidsplaner fra Fibia et par gange før, så lad os nu se hvornår vi reelt får mulighed for at tilslutte os.

Nu da vi har fået en tidsplan, vil jeg igen tage kontakt til Fibia erhverv, og høre om vi kan forhandle om vores nuværende kontrakt/linje.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse den af .
Klaus

Om Klaus

Linux og teknik nørd, lettere religiøs opensource tilhænger. Har arvet og istandsat min mors hus i Busene, en af de skønneste pletter på Danmarkskortet. Til daglig er jeg system administrator på IT Universitetet på Amager