Ikke længere – Fejl på hovedantenne

Opdateret 21. juli: Vi fik skiftet kablet op til antennen og sørme om ikke det viste sig, at der var en bore maskine der var kommet lidt for tæt på, da et af de andre kabler blev ført ind. Vi kører nu  fuld fart igen.

Opdateret 12. juli:  Vi bliver stadig plaget af fejlen på hovedantennen, og i dag ca 7:20 tabte vi forbindelse til alle udenfor Bakkegården. Efter en genstart af enheden kom vi op igen.

Som sagt ser det ud til at fejlen er i kablet op til hoved antennen, vi kan ikke vide det med sikkerhed før vi har prøvet med et andet kabel. Det giver en smule nedsat hastighed til brugere udenfor Bakkegården. Det kan også være årsag til ustabiliteten i radioforbindelsen, da den afbrudte leder er med til at strømforsyne enheden.  Vi har endnu ikke skiftet kablet, da antennen ikke sidder særlig tilgængeligt og vi skal have stillads op for at gøre det. Opstår problement igen, må vi fremskynde udskiftning.

Dette indlæg blev udgivet i Driftsinformation den af .
Klaus

Om Klaus

Linux og teknik nørd, lettere religiøs opensource tilhænger. Har arvet og istandsat min mors hus i Busene, en af de skønneste pletter på Danmarkskortet. Til daglig er jeg system administrator på IT Universitetet på Amager