Tør man opsige?

Mandsfigur holder ledning og en saks i den anden hånd

Jeg blev i sidste uge spurgt “kan jeg opsige mit fastnet telefoni/adsl abonnement nu” – og jeg svarede tøvende. Nu har vi en uges erfaring mere og den har været god. Selv under tordenskyllerne i sidste weekend, holdt forbindelsen sig fint kørende. Jeg tør derfor godt sige Ja nu. Du skal dog være klar over:

  1. Vi har ikke batteri backup på udstyret, så i tilfælde af strømafbrydelse på Bakkegården, vil forbindelsen forsvinde.
  2. Det samme gælder din egen modtager, hvis der ikke er strøm hos dig.
  3. Vi har ikke reserve udstyr for centralenheden. Så går en enhed i stykker, kan det tage nogen dage at skaffe reservedele.
  4. I det tilfælde at der opstår tekniske problemer og ingen fra bestyrelsen er i Busene, kommer I til at vente.
  5. Af og til skal softwaren i udstyret opdateres. I den forbindelse kan der opstå udfald af nogen minutters varighed. Det vil blive varslet i forvejen her, hvis ikke det er akut.
  6. Vi har kun begrænset overvågning, så hvis ikke I melder ind, opdager vi kun fejl, når de også går ud over en af os i bestyrelsen.
  7. Hvis du har hjemmealarm eller andet udstyr, kan der være tekniske eller kontraktmæssige krav til din forbindelse.
  8. Benytter du forbindelsen til tyverialarm, bør antennen være skjult eller sidde så tyven ikke lige kan nå den. Ellers får den bare en på hatten – tro mig, de ved godt hvad den er til.

Så svaret for mig bliver “ja, jeg tør godt opsige vores ADSL” og regner med at gøre det en af de kommende dage. Om du vil/kan, må du vurdere ud fra ovenstående.

Husk: at hvis du har et telefonnummer du vil beholde, må du ikke sige dit nuværende op, før du har en aftale om nummerflytning med et nyt selskab.

TDC har 30 dages opsigelse, og det er ikke bundet til et månedsskifte.

Dette indlæg blev udgivet i Teknik, Tidsplaner den af .
Klaus

Om Klaus

Linux og teknik nørd, lettere religiøs opensource tilhænger. Har arvet og istandsat min mors hus i Busene, en af de skønneste pletter på Danmarkskortet. Til daglig er jeg system administrator på IT Universitetet på Amager