Så bliver der gravet!

I torsdags kl. 7 var der pludseligt ikke helt så stille i Busene, som der plejer!
Fiberen er ved at finde vej til Bakkegaarden.

Desværre gik arbejdet i stå efter den første dag, da fiberrøret som gravemanden ville forbinde os til, ligger for dybt under stengærdet til at han kunne komme ind til det. Stengærdet overfor Bakkegården er fredet, og risikerer at falde sammen, hvis der bliver gravet for tæt på.

Dette indlæg blev udgivet i Teknik den af .
Claudia

Om Claudia

En tysk turist der blev forelsket i Møn og aldrig flytter mere :-) Bor fast på Bakkegaarden og skriver på en roman, en børnebog og masser af noveller. Desværre samtidigt, så det tager 100 år at blive færdig. I kan sådan set godt nå at lære tysk inden jeg bliver udgivet. Kan også træffes i Bakkegaardens reception eller i køkkenet om sommeren.