Hurtigere, – dyrere nu – men kortere binding

Ved sidste generalforsamling fik bestyrelsen bemyndigelse til at forhandle med vores net leverandør om en kortere bindingsperiode, mod at vi betalte lidt mere og også fik lidt mere fart på. Så da Fibia privat endelig meldte en tidsplan for tilslutning i vores område, tog jeg kontakt med vores nuværende leverandør Fibia Erhverv.

Vi blev tilbudt, og har sagt ja til, en opgradering til 2 en halv gang så hurtigt, og at bindingen til gengæld kun løber til nytår. Sådan ser økonomien ud, samlet for hele foreningen.

Månedlig prisPr.måned incl. momsResterende bindingTotalt for bindingsperioden
Nuværende løsningkr. 1.580kr. 1.97513 mdrkr. 25.675
Ny priskr. 2.750kr. 3.4387 mdr.kr. 24.063

Så vi kommer altså til at betale lidt mere de sidste 7 måneder, men får til gengæld mere hastighed, og en smule rabat oven i hatten. Samtidig er vi blevet lovet, at vi efter bindingsperioden, kan forsætte vores løsning til meget lavere pris. Hvis nu det skulle vise sig at Fibia privat alligevel ikke er klar til at levere fra efteråret.

Jeg mener at hastighedsopgraderingen kommer på et meget passende tidspunkt, da vores forbindelse var lidt presset i Kristihimmelfart weekenden. Der var godt med mennesker i de fleste huse, sikkert med børn og  børnebørn mange steder – og dermed stor samling af diverse mobiltelefoner, tabletcomputere og PC’r. Selv havde jeg faktisk lidt fnidder på DR-streaming til min Chromecast nogen gange. Og det var endda godt vejr, så skulle vi få en kold regnvejrsdag i den kommende højsæson, bliver der bliver brug for det.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse den af .
Klaus

Om Klaus

Linux og teknik nørd, lettere religiøs opensource tilhænger. Har arvet og istandsat min mors hus i Busene, en af de skønneste pletter på Danmarkskortet. Til daglig er jeg system administrator på IT Universitetet på Amager