Vi er i bestillingsfasen.

Bakkegården har nu skrevet kontrakt med Fibia-Erhverv om levering af 100/100 Mbit fiber. De siger de skal bruge 8 uger til at lægge det ind. Det er lidt længere end de 3 uger de oprindeligt stillede os i udsigt.

Jeg forhandler i øjeblikket med en leverandør om priser og hvilket antenne udstyr vi skal bruge. De oprindelige overslag var baseret på det udstyr de gennem flere år har benyttet med rimeligt gode erfaringer på Samsø. Der er dog senere kommet nye modeller til – og vi kan tilsyneladende uden at det koster ret meget mere, fremtidssikre ved at gå til nyere og hurtigere modeller.
ubq

Dette indlæg blev udgivet i Tidsplaner den af .
Klaus

Om Klaus

Linux og teknik nørd, lettere religiøs opensource tilhænger. Har arvet og istandsat min mors hus i Busene, en af de skønneste pletter på Danmarkskortet. Til daglig er jeg system administrator på IT Universitetet på Amager